LentefeestmarktOok dit jaar neemt Stichting Het Lentefeest de organisatie van de lentefeestmarkt weer compleet in eigen handen. In zijn totaliteit is er plaats voor ongeveer 75 marktkramen. De markt zal plaatsvinden op zondag 23 april 2017 en zal zo’n 5.000 bezoekers trekken verspreid over de dag.


Ieder jaar vindt in april het traditionele feestweekend ‘Het Lentefeest’ plaats op de sportvelden van voetbalvereniging ‘Teisterbanders’ te Kerk-Avezaath. Het evenement wordt in 2017 voor de 41ste keer georganiseerd op 21, 22 en 23 april. Dit weekend is in de loop der jaren uitgegroeid van een rommelmarkt, tot een volwaardig driedaags festival, met verspreid over het gehele weekend zo’n 10.000 bezoekers. Het evenement bestaat in zijn huidige vorm uit twee feestavonden en een familiedag met een gezellige lentefeestmarkt op zondag.


Wilt u deelnemen aan deze markt en een kraam huren, vul dan onderstaand formulier in en we nemen uw aanvraag in behandeling. Na behandeling ontvangt u van ons meer informatie.


HTML Forms powered by Wufoo.