De complete line-up is bekend!Yes! De complete line-up van Het Lentefeest 2017 is online! Was je ook al zo benieuwd wie dit jaar onze tent onveilig komen maken? Niemand minder dan Paul Elstak, Andre Hazes Jr., Gerard Joling, Henk Dissel en Mr. Polska komen voor een mooi weekend zorgen op 21, 22 en 23 april in Kerk-Avezaath! En dat doen ze niet alleen. Ook Stef Ekkel, Rave van Fortuin, Black Tie Monkey Squad, Dansado en de Feestneger, Levi Live, DJ Maurice, Feest DJ Flow maken het feest compleet! And he's back... Op zaterdag en zondag mogen we weer live genieten van ons radiokanon, muziekliefhebber pur sang en onwijs gezellige Lentefeestpresentator Lex Gaarthuis!

Bemachtig nu het nog kan de Early Bird tickets! Dan koop je je combitickets in onze webshop namelijk met korting. Let op: deze actie is snel voorbij dus grijp je kans!

Early Bird-actieDe Early Bird-actie is gestart!!! Op deze manier zijn de kaarten verkrijgbaar tegen gereduceerd bedrag. Wees er op tijd bij! Early Bird-tickets zijn alleen online op onze site verkrijgbaar. Let op: Het betreft alleen de combitickets!

UITSLAGEN LOTERIJ EN KLEURPLAATWEDSTRIJD- DAGLOTERIJ (entree braderie/feesttent):
1e prijs (€250,-): lot 02507.
2e prijs (€125,-): lot 02280.
3e prijs (€50,-): lot 01814.

- VOORJAARSLOTERIJ (verkocht door leden vv Teisterbanders):
1e prijs (waardebon Daan Dansen twv €1000,-): lot 00801 (J. van Gent).
2e prijs (fiets van StyleCycles Fietsplezier twv €500,-): lot 03484 (William Gremmen).
3e prijs (pakket van Jemako Roeziene van Biesbergen twv €130,-) lot 03326 (Joyce van de Berg).
4e prijs (gezichtsbehandeling van Le Noble Skincare Schoonheidssalon voor huidverbetering twv €60,-): lot 04870 (A. Nijenhuis).
5e prijs (diner voor twee bij Bistro De Lachende Gans): lot 03284 (Loes van de Gaag).

- KLEURPLAATWEDSTRIJD
Winnaar jongens fiets van StyleCycles Fietsplezier: Mats Banis, 3 jaar, Kapel-Avezaath.
Winnaar meisjesfiets van StyleCycles Fietsplezier: Annabel den Haan, 2 jaar, Kerk-Avezaath.


Iedereen van harte gefeliciteerd namens de organisatie van Het Lentefeest! Graag vragen wij of de winnaars contact met ons willen opnemen via www.hetlentfeest.nl.

Sponsoren