Xander de Buisonjé vervangt Jan Smit op zaterdag 16 april


XANDER DE BUISONJÉ VERVANGT JAN SMIT OP LENTEFEEST KERK-AVEZAATH.

Voor zaterdag 16 april aanstaande had de organisatie van Het Lentefeest in Kerk-Avezaath zanger Jan Smit gecontracteerd. Helaas moet Jan dit optreden afzeggen vanwege een televisie opname in Duitsland met zijn nieuwste project KluBBB3. Een project wat destijds de wens was van zijn overleden manager Jaap Buijs om nog één keer in Duitsland iets neer te zetten. Samen met de Duitse zanger Florian Silbereisen en de Belgische zanger Christoff De Bolle vormt Jan Smit dit trio. Zoals manager Buijs gewenst zou hebben is het succes van KluBBB3 in Duitsland overweldigend. Het trio gaat van optreden naar optreden en van televisieshow naar televisieshow. Helaas kon Jan Smit de tijden voor de live opnames van de Duitse televisieshow op 16 april niet verzetten, waardoor het optreden in Nederland moest worden geannuleerd. Maar de organisatie is er in geslaagd om een meer dan waardige invaller te kunnen contracteren in de persoon van Xander de Buisonjé.

Xander heeft net 10 dagen Vrienden Van Amstel Live als gastheer/presentator/zanger achter de rug en vertolkte in het televisieprogramma de Passion de rol van Judas. Daarnaast was Xander één van de gastartiesten in het uitverkochte Ziggodome van het concert Holland Zingt Hazes.
Afgelopen week lanceerde Xander zijn nieuwe single; “Ik ben niet van jou”. Deze song vertolkte hij live in de Passion en kreeg daarmee zoveel positieve waardering dat direct besloten werd om deze versie in een single uitvoering uit te brengen. Xander leerden we kennen als frontman van Volumia! Hij schreef o.a. de nummers ‘Hou Me Vast’, ‘Het Is Over’ en ‘Afscheid’. Inmiddels Nederlandstalige klassiekers. In 2002 gaf Xander met Volumia! een afscheidsconcert in de Heineken Music Hall. Daarna heeft hij zijn carrière als solo artiest voortgezet. Vijf solo-albums, een akoestische album en aantal singles verder is hij nog steeds één van de meest populaire en best geboekte artiesten van Nederland.

Sponsoren