• Braderie & Rommelmarkt

  De braderie en de rommelmarkt vormen de basis van de familiezondag! Ook in 2017 vinden deze uiteraard weer plaats op en om Het Lentefeestterrein en aan de aangrenzende dorpsstraat. Vanaf 10:00 uur ‘s ochtends is het terrein weer geopend voor koopjesjagers en gezelligheidsmensen. Met diverse attracties voor de allerkleinsten en vele kramen is er overal wat te doen!
 • YOUR HOST: LEX GAARTHUIS

  Onze presentator heeft reeds laten zien dat hij zowel inzetbaar is als luistercijferkanon en podiumbeest. Recent heeft hij zijn overstap gemaakt van 100%NL naar Radio 10 met zijn ochtendprogramma 'Goeiemorgen Lex', maar gelukkig kunnen we dit jaar weer van hem genieten op Het Lentefeest 2017.
 • HENK DISSEL

  Henk Dissel is inmiddels niet meer weg te denken in de Nederlandse muziek met meer dan tweehonderd optredens per jaar. We kennen hem van zijn hits ‘De Bom’ en ‘Lange Nacht’ en is voor de tweede keer al te bewonderen op Het Lentefeest!
 • STEF EKKEL

  Liever te dik in de kist dan weer een feestje gemist! Wellicht hèt lied van Het Lentefeest 2017. Stef Ekkel is meer dan vijftien jaar feestartiest en is zelfs genomineerd voor de Party Awards 2016.
 • DJ MAURICE

  Het brein achter Snollebollekes en de Après Ski-hut cd’s is eigenlijk niet meer weg te denken bij Het Lentefeest. Ook is Maurice inmiddels bekend door de beruchte Lentefeest-afsluiting op de zondag!
 • LEVI LIVE

  Deze regionale alleskunner met een fantastische stem staat garant voor honderd procent gezelligheid! Al een aantal jaren kan men genieten van Levi Live op het Lentefeestpodium en dat zal dit jaar niet anders zijn!
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6

Info over zondag

De afgelopen jaren wordt de ‘Lentezondag’ steeds gezelliger. Ieder jaar weten meer mensen uit de regio de weg te vinden naar Kerk-Avezaath.

Jong en oud is door elkaar heen te vinden in de grote feesttent. Van ‘s ochtends tien uur tot ‘s avonds een uur of zeven! Uiteraard met vanaf een uur of twee het inmiddels traditionele afsluitende feest met onze eigen Maurice en diverse gezellige artiesten. Vele artiesten hebben al voor een onvergetelijke zondag gezorgd, zoals, Frans Duijts, De Lawineboys, Ronnie Ruysdael, Gebroeders Ko, Het Feestteam en Snollebollekes!

De organisatie besteedt ook dit jaar weer veel aandacht aan de invulling van het zondagprogramma en kan garanderen dat het een oergezellige dag zal worden voor de hele familie met als afsluiter wederom geweldige feest-acts!

Het entertainmentprogramma bestaat dit jaar uit: Henk Dissel, Stef Ekkel, Levi Live en DJ Maurice. 

Met verder uiteraard de traditionele rommelmarkt en braderie (meer info over kraamhuur onder de kop Lentefeestmarkt), activiteiten voor de jongste bezoekers, vanzelfsprekend veel entertainment in de tent en de trekking van de voorjaarsloterij!

Gezelligheid in een ongedwongen sfeer staat hoog in het vaandel!

Voor deze dag zijn geen toegangsbewijzen nodig! Wel wordt bij betreding van het terrein €1,- bijdrage gevraagd. De opbrengsten hiervan komen volledig ten goede aan de jeugdafdeling van v.v. Teisterbanders. 

Sponsoren