VEELGESTELDE VRAGEN

Op vrijdag en zaterdag opent de entreepoort om 20:00 uur. Op zondag ben je vanaf 13:00 uur van harte welkom.

Vrijdag en zaterdag is het feest om 02:00 uur afgelopen. Op zondag is dit om 19:00 uur.

Heb je geen kaartje kunnen bemachtigen? Houd dan vooral TicketSwap in de gaten en laat je niet oplichten.

Houd er rekening mee dat wanneer je een ticket koopt van een specifieke gebruiker – dus via een privévermelding op TicketSwap – dat dit altijd binnen jouw TicketSwap-account plaatsvindt. Meer info over hoe je kunt checken of je de tickets koopt bij TicketSwap of dat je met een oplichter te maken hebt? Klik dan hier

Jazeker! De toiletten zijn vrij toegankelijk. Houd deze schoon en plas of poep niet tegen deuren. Verstop de toiletten ook niet met heel veel toiletpapier.

De EHBO is er voor al uw klein zeer, groot zeer en kolfbehoeften. Kolven, medicijnen gekoeld opslaan en blaren prikken doe je bij de EHBO. De EHBO vind je bij de ticketcontrole.

In afgesloten ruimtes en in tenten mag NIET gerookt worden. Ook e-smoken wordt daar niet geaccepteerd. Als organisatie worden wij hierop gecontroleerd en (flink) beboet, dus is het logisch dat wij daar zelf op het festivalterrein ook op gaan controleren.

In ons Foodpark staan verschillende kramen waar je een vette bek kan halen. We bieden Pizza, Loempia’s en Friet met Snacks aan.

Jazeker! En deze kun je nu al reserveren via de lockers pagina (zelfs voor het hele weekend). 

Medicijnen, eten en vloeistoffen die noodzakelijk zijn i.v.m. overgevoeligheden (allergie) of ziekte/aandoening mogen i.c.m. een medicijnpaspoort mee naar binnen op het evenemententerrein. Een medicijnpaspoort kan altijd gratis worden opgevraagd bij de huisarts, apotheek en/of medisch specialist. Voor vragen mail naar info@hetlentefeest.nl.

Jazeker! Deze is verkrijgbaar aan de bar.

Het Lentefeest kent geen minimale leeftijd. Tot en met 14 jaar kom je wel met begeleiding. Op vrijdag en zaterdag is het voor iedereen verplicht een geldig ticket te hebben. Op zondag hebben kinderen tot en met 12 jaar gratis toegang.

Op het terrein kun je geen cash geld pinnen. Aan alle barren kun je pinnen. Ook kun je cash geld omwisselen voor een opwaardeerkaart en betalen aan alle barren. Geen zorgen je kan je zwarte geld nog altijd kwijt.

NIX 18 geldt voor iedereen die het terrein betreedt. Ben je boven de 18 dan krijg je van de vrijwilligers aan de poort een 18+ bandje. Op vertoon van dit bandje mag je alcohol bestellen aan de verschillende barren.

Jazeker! Je bent van harte welkom in onze vernieuwde cocktailbar. Deze vindt je achterin de festivaltent. Goed nieuws, dit jaar bieden we ook een alcoholvrije variant aan. 

Mijn vraag staat er niet tussen, wat nu?

Heb je een vraag of opmerking? Laat het ons weten via het onderstaande contactformulier. Wij doen ons best om binnen 24 uur te reageren.